Nieuweweg 271 – 275, Wijchen

Nieuw te realiseren logistiekcentrum

Turn key op maat gebouwd
11.100 m²
kantoorruimte
810 m²

Nieuwbouw logistiekcentrum van 11.100 m² met de mogelijkheid om inpandig 810 m² kantoorruimte te realiseren.

Het complex beschikt over een geheel omheind verhard buitenterrein met ruime vrachtwagen en autoparkeergelegenheid en gelegen aan de doorgaande weg op bedrijventerrein ”Wijchen-Oost” Dit bedrijventerrein is het oudste en bekendste bedrijventerrein van de gemeente. Het bedrijventerrein is de laatste jaren gerevitaliseerd en zijn er inmiddels diverse bedrijfsgebouwen gerenoveerd en/of (her)ontwikkeld. Op het park is een sterke concentratie van maakindustrie, distributie en ontwikkelingsbedrijven gehuisvest.

Opleveringsniveau:

 • 12 Loadingdocks met dock-levellers;
 • Betonnen laad- en loskuilen;
 • 2 overheaddeuren op maaiveldniveau;
 • Krachtstroomaansluitingen;
 • Ledverlichting;
 • Monolytisch afgewerkte betonvloer;
 • Vrije hoogte van 12 meter;
 • Mogelijkheid van 4.062 palletplaatsen op de grond (totaal aantal plaatsen is afhankelijk van de pallethoogte);
 • Afwerking kantoren in overleg te bepalen.

Gezien de fase van de ontwikkeling heeft huurder nog veel inspraak in de mogelijkheden en kunnen wensen kenbaar gemaakt worden.

Download Stellingplan Nieuweweg 271

Nieuweweg 271
Nieuweweg 271
Stellingplan
Stellingplan

Bedrijvenpark Wijchen Oost is een dynamisch terrein met veel regionaal maar ook internationaal georiënteerde bedrijven.

Wijchen-Oost is een verzamelnaam voor de bedrijventerreinen Oost, Zesweg en Hofsedam. Dit bedrijventerrein is het oudste en bekendste bedrijventerrein van de gemeente. Op dit moment wordt het bedrijventerrein gerevitaliseerd en zijn er inmiddels diverse bedrijfsgebouwen gerenoveerd. Dit bedrijventerrein is gelegen in het oosten van de gemeente en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A73. Vanuit Nijmegen is Wijchen-Oost goed bereikbaar via de N324. Op het park is een sterke concentratie van maakindustrie en ontwikkelingsbedrijven gehuisvest. Dankzij deze bedrijven speelt bedrijvenpark Wijchen-Oost een belangrijke rol in het lokale en regionale bedrijfsleven. Veel ondernemers die gehuisvest zijn op bedrijvenpark Wijchen-Oost zijn aangesloten bij “bedrijvenvereniging Wijchen-Oost” die door middel van collectiviteit opkomt voor de gemeenschappelijke belangen van de ondernemers en hun bedrijven op het terrein. Door het onderhouden van goede contacten met gemeentebestuur, politiek, politie, brandweer en andere belangenorganisaties kan de vereniging haar invloed aanwenden ten gunste van de ondernemers. Deze intensieve samenwerking tussen ondernemers en de gemeente draagt bij aan de kwaliteit van het terrein zodat het bedrijvenpark  een aantrekkelijke vestigingsplaats is en blijft.
Highlights
 • Turn key op maat
 • Groot buitenterrein
 • Vrije hoogte van 12 meter

Buren met internationale allure

Synprodo

Synprodo

Synprodo is actief op het gebied van verpakkingen voor allerlei verschillende producten tot behuizingen van boilers, trays voor de tuinbouwsector tot bumpers van auto’s en van isolatiemateriaal voor de bouwsector tot koelverpakkingen voor diverse sectoren. De toepassingsgebieden van EPS en EPP worden steeds breder en omvangrijker. Zo kunnen zij dankzij innovatieve oppervlaktebehandelingen haar producten een functioneel design en uitstraling geven. Daarmee kunnen deze producten een vervanger zijn van traditionele behuizingen, zoals bijvoorbeeld metaal.

Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers

Koninklijke Nooteboom Trailers is een Nederlandse constructeur van getrokken materieel voor het uitzonderlijk vervoer en is onderdeel van de Koninklijke Nooteboom Group, waar ook Nooteboom Trailer Service (service en herstelling) en Nooteboom Global Trailer Centre (in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers) behoren. De drie bedrijven hebben de hoofdzetel aan de Nieuweweg in Wijchen. Nooteboom Trailers produceert onder meer diepladers, semi-diepladers, uitschuifbare opleggers en aanhangwagens.

LSP Quartz

LSP Quartz

LSP Quartz levert het totale pakket van quartz glas- en keramische producten voor zonne-energie, halfgeleider- en chemische industrie. Haar expertise in de quartz glas- en keramieksector wordt ook vaak toegepast ten behoeve van glasvezelproductie, laboratoria en UV waterbehandeling. Al deze hightech producten voldoen aan de hoogste eisen.

Future Diagnostics

Future Diagnostics

Future Diagnostics is sinds 1997 een toonaangevende leverancier van onderzoek en ontwikkelingsdiensten aan de medische diagnostiek en apparaat industrie. Haar expertise omvat een breed scala van therapeutische gebieden en detectietechnologieën. Zij ontwikkelen hoogwaardige in vitro (IVD) producten voor haar internationale klanten.

Het pand afstemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder.

De verhuurder heeft de kennis en expertise in huis om het pand af te stemmen op de specifieke gebruikerswensen van de huurder. Wij vinden het belangrijk dat het bedrijfspand het afwerkingsniveau krijgt dat bij u, de gebruiker, past. We denken daarom graag met u mee, onderzoeken en bespreken de mogelijkheden tot maatwerk. Met genoegen maken we tijd voor u vrij om eens verder te praten over de kansen die dit gebouw u kan bieden.
Projectnummer
30201
Perceel
22.678 m²
Bedrijfsruimte
11.100 m²
Kantoorruimte
810 m² (meer of minder bespreekbaar)
Aanvaarding
per 1 november 2019
Aanvangshuurprijs
€ 49,-/ m² bedrijfsruimte per jaar en € 90,-/ m² kantoorruimte per jaar
Huurtermijn
10 jaar
Optieperiode
Telkens 5 jaar
Eerste huurbetaling
Voor ingebruikname van het pand
Betaaltermijn
Per kwartaal vooruit
BTW over huurprijs
Ja, thans 21%
Bankgarantie
Ter waarde van een kwartaalhuur inclusief BTW en eventuele servicekosten.
Servicekosten
Ter dekking van de onderhoudskosten ten behoeve van het gemeenschappelijk gebruik van het terrein
Indexering
Ja, jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringang op basis van het “CPI- alle huishoudens” (2015 = 100) en volgens ROZ Algemene Bepalingen.
Contractvorm
Op basis van een standaard ROZ model met de daarbij behorende algemene bepalingen.
Erfpacht
Niet van toepassing
Opzegtermijn
12 Maanden
Rechten
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld om u een indicatie te geven van maten, indeling en afwerking van het object. Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.