Buren met internationale allure

Synprodo

Synprodo

Synprodo is actief op het gebied van verpakkingen voor allerlei verschillende producten tot behuizingen van boilers, trays voor de tuinbouwsector tot bumpers van auto’s en van isolatiemateriaal voor de bouwsector tot koelverpakkingen voor diverse sectoren. De toepassingsgebieden van EPS en EPP worden steeds breder en omvangrijker. Zo kunnen zij dankzij innovatieve oppervlaktebehandelingen haar producten een functioneel design en uitstraling geven. Daarmee kunnen deze producten een vervanger zijn van traditionele behuizingen, zoals bijvoorbeeld metaal.

Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers

Koninklijke Nooteboom Trailers is een Nederlandse constructeur van getrokken materieel voor het uitzonderlijk vervoer en is onderdeel van de Koninklijke Nooteboom Group, waar ook Nooteboom Trailer Service (service en herstelling) en Nooteboom Global Trailer Centre (in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers) behoren. De drie bedrijven hebben de hoofdzetel aan de Nieuweweg in Wijchen. Nooteboom Trailers produceert onder meer diepladers, semi-diepladers, uitschuifbare opleggers en aanhangwagens.

LSP Quartz

LSP Quartz

LSP Quartz levert het totale pakket van quartz glas- en keramische producten voor zonne-energie, halfgeleider- en chemische industrie. Haar expertise in de quartz glas- en keramieksector wordt ook vaak toegepast ten behoeve van glasvezelproductie, laboratoria en UV waterbehandeling. Al deze hightech producten voldoen aan de hoogste eisen.

Future Diagnostics

Future Diagnostics

Future Diagnostics is sinds 1997 een toonaangevende leverancier van onderzoek en ontwikkelingsdiensten aan de medische diagnostiek en apparaat industrie. Haar expertise omvat een breed scala van therapeutische gebieden en detectietechnologieën. Zij ontwikkelen hoogwaardige in vitro (IVD) producten voor haar internationale klanten.